Один з найпопулярніших соціальних продуктів - хліб - виявився одним з найнебезпечніших для здоров'я людини. Медики б'ють на сполох і просять відмовитися від його вживання, або хоча б мінімізувати його кількість в раціоні.

Співробітники Українського дослідного центру вважають, що головна шкода від хліба - через розмноження дріжджових грибків, які, потрапляючи в кров, збільшують свою популяцію, споживають вітаміни, мікроелементи, білки.



Одночасно в нашу кров потрапляють продукти життєдіяльності грибків, які вони виділяють, - токсини, тобто дріжджі паразитують в нашому організмі. При цьому наголошується, що капсули з клейковиною, в яких містяться дріжджі для випічки, в кишечнику руйнуються і пошкоджують слизову, порушують нормальну мікрофлору.

Більш того, вони паразитують не тільки в кишечнику, але і живуть в плазмі крові, вільно розмножуються, в основному брунькуванням. Це може привести до різних типів інтоксикації, грибкових захворювань, порушень імунітету.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще


Наступна небезпека - це хронічні хвороби і пухлини. Якщо припинити їсти сучасний дріжджовий хліб, то тільки через 5 років ми не знайдемо дріжджових клітин в плазмі крові. Існує близько 500 видів дріжджових грибів, але найбільш небезпечними для людини вважаються близько 30. При цьому варто відзначити, що в останні роки грибковими захворюваннями поголовно хворіють майже всі, причому аптечними ліками вони не лікуються.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, чому ранні овочі можуть бути небезпечними для здоров'я людини. Адже цього тільки не понапривозять із закордонних далечіней: огірки, помідори, редис, молода картопля. Від ранніх овочів ломляться базарні прилавки і магазинні полиці, але, іноді, краса буває оманливою... Експерти запевняють, що не дуже спокусливі зовні і більш дешеві овочі - перша ознака якості, а не навпаки.