Відомий американський актор, зірка популярного серіалу "Картковий будиночок" Пітер фон Берг приїхав на тимчасово окуповані території Донбасу, а точніше в Донецьк. Тут він зустрівся з артистами академічного музично-драматичного театру.

"У нашому театрі голлівудський актор Пітер фон Берг провів творчу зустріч. Захід відвідали понад п'ятдесят акторів муздрами, в їх числі провідні артисти і майстри сцени, театральна молодь, а також вихованці школи-студії "Перспектива", - розповіли в театрі.



В американському серіалі "Картковий будинок" грав роль міністра закордонних справ Росії Івана Бугаєва.

Візит триватиме до 15 квітня. За словами актора, він приїхав на запрошення свого друга. Захоплений Донецьк вважає російською територією.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я народився за кордоном, але мої батьки російського походження, тому я говорю на обох мовах, хоча вперше побував в Росії в уже зрілому віці. Ще не встиг добре познайомитися з містом, але вже бачив місця обстрілу", - сказав Пітер фон Берг.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що навколо відомого серіалу "Картковий будиночок" розгорівся секс-скандал, що перевернув Голлівуд з ніг на голову. Актора Кевіна Спейсі, який грав головного героя, звинуватили в домаганнях.

У новому інтерв'ю Спейсі зізнався, що компанія Netflix попросила його не бути з'являтися на знімальному майданчику.

"З каналу мені надіслали офіційний лист, у якому сказано, що мені не треба приходити на знімальний майданчик і, більш того, вони анулюють мій пропуск і віддадуть іншому моє паркувальне місце (напевно, це повинно було поранити мене найсильніше). Ну і додали в кінці, що охорона вышвырнет мене, якщо я все-таки вирішу заявитися. Загалом, все дуже мило. Я практично просльозився, коли це читав", - розповів актор.

Також ми писали про те, що мережі опублікували тизер останнього, шостого сезону популярного серіалу "Картковий будиночок". Так, головною героїнею стане Клер Андервуд, тут також знімаються Джейн Аткінсон, Майкл Келлі і Патріша Кларксон.