Цього року може повторитися минулорічний сценарій. Синоптики прогнозують заморозки вночі.

Про це повідомляє ТСН.

За словами синоптиків, найближчі ночі в деяких областях України

Найближчими ночами приморожуватиме Лівобережжя. У групі ризику, кажуть синоптики, - Чернігівщина, Сумщина, а також Харківська й Луганська області. Там місцями не лише на ґрунті, але й у повітрі буде близько нуля.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Удень усюди очікується по-весняному тепло й сухо.

На вихідних почнуть накривати дощі. Дістанеться, кажуть в Укргідрометцентрі, західній частині країни.

Як писав портал раніше, погодні каруселі лютого, а саме м'яка зима, яка закінчилася сильними морозами, завдали відчутної шкоди бджолам і фруктовим деревам. До такого висновку прийшли експерти-садівники.

Нагадаємо, у п'ятницю, 13 квітня, стихія в черговий раз здивувала українців, різко передумавши влаштовувати солодкі вихідні з дощами і вітром. Останній робочий день буде сонячним і сухим. Мало того, що опадів, але навіть хмарності не очікується ні в одному регіоні.

Є повір'я, що жінки, які народилися 13 квітня, були "огнищанками". Вони набирали палаюче паливо з печі і розводили багаття, які, за давніми віруваннями, були рятівними і дозволяли вилікувати різні хвороби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", з однією з головних світових історичних пам'яток сталася надзвичайна пригода. Як стало відомо, ураганний вітер пошкодив два мінарети біля вхідних воріт Тадж-Махала. Як розповіли співробітники Тадж-Махала, в результаті негоди, впали стовпи довжиною близько чотирьох метрів. На щастя, інші чотири мінарети, які оточують основний комплекс гробниці, залишилися недоторканими.