Діана Шуригіна вирішила підкорити російський шоу-бізнес хітом, який вона виконала разом із співаком Олександром Актом. За звучанням трек вийшов на стику "Фактора 2" і "Многоточие". Ролик має назву «Полетіли», і його звучання, а також стиль дуже нагадують своєю ритмікою і тематикою ностальгічне для багатьох зараз час 2006-2007 років.

Нагадаємо, що раніше в Мережі також набрав популярність ролик з співаючої Діаною. Вона знімала кліп спільно із зіркою ютуба Enjoikin, з легкої руки якого раніше свої вокальні дані виявляли Віталій Кличко, Наталія Поклонська і багато інших сучасні артисти.

Трек Шурыгиной називався "Нецветные троянди". За кілька хвилин ролик набрав 478 206 переглядів, після чого лічильник перестав працювати, на що поскаржилися багато користувачів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадуємо, що найскандальніша героїня російського ток-шоу "Нехай говорять" Діана Шуригина за останній рік встигла дуже багато: посадити хлопця-ґвалтівника у в'язницю, засвититися на телебаченні, стати національним символом усього, знайти любов і отримати пропозицію руки і серця.

Свою одруження Діана, вже звикла до популярності, як завжди показала в соціальних мережах, при цьому, не забувши звинуватити Instagram-блогерів в спробі зловити хайп на публікаціях про торжестві.

Весільна сукня Шуригиной від італійського дизайнера Lorenzo Rossi обійшлося в 1300 доларів. Після зворушливих моментів одруження та розпису в одному з московських Рагсів пара вирушила з друзями кататися на лімузині. А потім – в Північне Бутово, узбецький ресторан, де молодята, їхні батьки та інші гості гуляли до самого ранку. На свято було запрошено близько 8-ти чоловік.

Шуригіна вибрала довгу білу сукню з пишним подолом і мереживом, але вирішила обійтися без фати. Її голову прикрашала діадема.