Xiaomi показала електричну зубну щітку MiJia sound wave electric.

Вона зовні нагадує Soocare X3, але істотно відрізняється від неї. Відомо, що новинка покликана зайняти середня ланка між класичними зубними щітками і просунутої Soocare. MiJia sound wave electric має тільки одну фізичну кнопку керування для включення/виключення, а також перемикання режимів чищення. Крім цього, новинка обзаведеться набором контрольних світлодіодів.

Нижня частина електричної зубної щітки оснащена гумовим кільцем для поліпшення зчеплення з поверхнею.

Насадка зубної щітки знімна. Частота рухів щетинок становить 31 000 разів на хвилину, що є досить високим показником. Щільність цих щетинок досить висока, щоб забезпечити якісну чистку зубів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Заряджається MiJia sound wave electric від зарядної станції. Сама станція оснащена USB-кабелем, що має дозволити їй працювати, наприклад, від павербанка.

Зубна щітка оснащена вбудованим акумулятором ємністю 700 маг, заряду якого вистачає до 18 днів автономної роботи, в залежності від інтенсивності використання.

Крім цього, MiJia sound wave electric здатна синхронізуватися зі смартфоном за допомогою спеціального мобільного додатку. Ціна становить 1 399 гривень.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Samsung Electronics відмовилася знижувати ціну на OLED-матриці для iPhone X наступного покоління, незважаючи на готовність Apple знайти іншого постачальника.

Про це повідомляє південнокорейський ресурс ETNews з посиланням на джерела, близькі до планів виробника. За даними видання, жоден з потенційних партнерів Apple, зайнятих виробництвом дисплейних матриць, виявилося не під силу забезпечити компанію достатнім обсягом комплектуючих.

Отримавши відмови від LG і Japan Display, в Купертіно були змушені знову піти на контакт з Samsung.