Лікарі дали невтішний прогноз щодо стану відомого російського та радянського актора Миколи Караченцова. Йому діагностували останню стадію раку.

Про це розповіла дружина зірки культових фільмів Людмила Поргіна, - пишуть російські ЗМІ.

На даний момент артист проходить лікування в Ізраїлі.

"Ми зараз в Ізраїлі, лікуємося. У Колі четверта стадія раку, ми боремося за його життя", - сказала жінка.

Нагадаємо, в жовтні 2017 року у Караченцова в легких виявили злоякісну пухлину. Пізніше з'явилася інформація про те, що у актора почалися метастази в лімфовузлах. Через характеру пухлини і загального стану артиста хірургічне втручання було виключено.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Караченцов вже пройшов п’ять курсів хіміотерапії. Людмила Поргіна розповіла, що акторові потрібно складний ще додаткові курси хіміотерапії.

"Після того, як лікарі НДІ імені Скліфосовського виявили у Колі злоякісне новоутворення в легені, у нас почався новий етап в житті - боротьба з хворобою, з фізичною слабкістю. Намагаюся робити так, щоб Миколка не сумував - виводжу його в світ", - поділилася Людмила Поргіна.

Нагадаємо, дружина легендарного російського актора Миколи Караченцова розповіла про "пророчу" пісню, яка зіграла серйозну роль в житті зірки театру і кіно.

Дивіться: як проходить лікування

Як повідомляв портал "Знай.ua", 12 березня, не стало відомого українського журналіста, телеведучого Олеся Терещенка, який тривалий час боровся з важкою хворобою. Терещенку діагностували рак, з яким він тривалий час боровся, однак недуга виявилась сильнішою.