1. Підготуйте місце для навчання. Знайдіть тихе місце без подразників. Це може бути бібліотека, кафе, кімната у вашій квартирі або будь-яке інше негаласливим місце. Уникайте місць, де ви, швидше за все, зіткнетеся з друзями.

2. Запасіться всім необхідним для навчання. Переконайтеся, що у вас є все необхідне: ручки, олівець, папір, маркери і так далі. Ви ж не хочете переривати вашу навчання в пошуках необхідних вам канцелярського приладдя.

3. Поставте поруч з собою воду і їжу для перекусу. Люди набагато більш продуктивні, коли споживають достатньо рідини, до того ж це вбереже вас від спраги. Невеликі порції горіхів, енергетичних батончиків або фруктів додадуть вам енергії. Уникайте "фаст-фуду" і випічки. Піца, гамбургери, пончики, кекси і круасани забезпечать вас швидкої енергією, але після того, як ви з'їсте їх, вам захочеться спати.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

4. Одягніть зручний одяг. Невеликі подразники, такі як, необхідність постійно підтягувати штани, можуть відволікти вашу увагу. Носіть знайому вам одяг, яка не тисне і зручно сидить на вас.

5. Поставте телефон у беззвучний режим. Вам не слід відволікатися на дзвінки друзів і членів сім'ї під час навчання. Попередьте їх заздалегідь, що вам необхідно час для навчання, якщо ви думаєте, що вони будуть хвилюватися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, чого категорично нелья робити в пятнциу 13.