Для учасниць популярного українського телешоу "Від пацанки до панянки-3" влаштували жіночне випробування - конкурс краси.

Відомо, що у героїнь перед стартом конкурсу було кілька певних завдань: самостійно зшити плаття, зробити зачіску та макіяж. На все про все - кілька годин. Отже, щоб з'явитися на конкурсі краси красивими, потрібно було дуже постаратися.

Про це стало відомо завдяки матеріалу прес-служби "Нового каналу". Про те, що з цього вийшло, читайте далі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я згадала диснеївський мультфільм "Красуня та чудовисько" і захотіла зшити плаття таке ж, як у героїні. Особисто мені воно дуже сподобалося, таке довге... Я йшла, як принцеса", - розповіла Ксюша "Мяу".

"Дівчата мене приємно здивували. Вони правильно вибрали тканину, колір і силует платтів. Це означає, що учениці об'єктивно ставляться до своїх фігур і прагнуть виглядати краще", - зізналася після конкурсу заступник директора Ірина Дюденко.

Викладачі Школи панянок організували конкурс краси, щоб їх учениці спробували полюбити себе і своє тіло та позбулися комплексів.

Конкурс краси серед пацанок проходив у два етапи - вихід у вечірніх сукнях та перевірка на ерудицію. Суддями стали викладачі Школи панянок та директор конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Анна Філімонова.

"Душа завжди красивіше за тіло. І саме Ксенія це продемонструвала. Мене вразила її справжність. На відміну від інших, які навіть соромилися демонструвати свій інтелект, Ксенія дозволила собі бути лаконічною та не демонструвати ніяких підроблених емоцій. Сцена - це завжди бутафорія, ти себе прикриваєш від глядача. А дівчина була такою справжньою на сцені, як ранкова роса. Вона вийшла і сказала, що хоче, щоб у всіх дітей були батьки. Особливо у тих, які цього вимагають. Ця фраза нас дуже зворушила", - розповіла директор Школи панянок Ольга Фреймут.

З Ольгою Фреймут погодилися й інші викладачі. Тому, найкрасивішою пацанкою "Нового каналу" стала Ксенія Гайнуллина.

Нагадаємо, що шоу "Від пацанки до панянки-3" виходить в ефір щосереди о 19:00 на "Новому каналі".

Як повідомляв портал "Знай.uа" колишня учасниця "Холостяка" розповіла, як їй вдається підтримувати себе у формі та при цьому не виснажувати власний організм. Жінка розкрила свої маленькі хитрощі.