Скандальна ведуча "Нового каналу" Ольга Фреймут знову опинилася в центрі уваги. Причиною стали її візити разом зі знімальною групою до кількох її кривдників у соцмережах. Журналісти вирішили дізнатись причину таких дивних вчинків, передають "Факти".

"Це було в рамках моєї нової програми, яка скоро з'явиться. Так я готуюся до неї. Вирішила подивитися в обличчя тим, хто про мене погано пише. Мені було дуже цікаво дізнатися, хто ці люди. Як виявилося, переважно це жительки бідних районів. Їхні офіси, про які вони пишуть в інтернеті, — невеликі квартири. Тому я б порадила всім ніколи не ображатися на таких ось злостивців, тому що часто це нещасні люди. Але я приходжу до них, щоб подати їм руку, обійняти і сказати: "Хейтери, я вас люблю!", - зізнала артистка.
Фреймут зовсім не ображається на кривдників, а просто хоче дізнатися їхню думку. "Зізнаюся, я довго думала, що робити з такими людьми. Сказати, що негативні коментарі на мене ніяк не впливають, я не можу. Це буде неправдою. І тоді виникла ідея, і команда мене підтримала, — шукати таких людей", - каже ведуча. "Всі, кого ображають, можуть до мене звертатися. Я знаю, як шукати кривдників. Тому, якщо хтось вас образив, давайте, кажіть", - відверто сказала Ольга.
"Знай.ua" розповідав про те, що популярну українську телеведучу Ольгу Фреймут звинуватили в тому, що вона знову влаштувала скандал своїм критиканткам. Нібито зірка приїхала на роботу до двох коментаторів, які залишили невтішні відгуки під її фото. Про один з таких інцидентів на своїй сторінці в Facebook розповіла журналістка Христина Рівера. Повідомляється, що другий інцидент стався з київською поетесою і психологом, волонтером кризової психологічної служби Єлизаветою Непійко.