Уже сьогодні у війні на інтуїцію зійдуться дві супержінки – суперблондинка Оля Полякова та супербрюнетка DJ Nana (Анастасія Кумейко). Дівчатам треба буде відгадати 15 незнайомців. Один з них – «Той, хто «палить» на зраді». Саме під час цього вибору стався курйозний діалог.

– Скажіть, Олю, ви кого-небудь палили? – вирішив попліткувати Сергій Притула

– Я не курю! – швидко відгукнулася Полякова.

– А на зраді? – не здавався ведучий.

– Та ні, – перейшла на українську Оля. – Я стабільна вже 13 років.

Дівчата все ж відгадали приватного детектива, Оля Полякова поставила чоловікові чимало питань. Як часто до нього звертаються при підозрі у подружній зраді? Як часто замовники виявляються праві? І які зараз розцінки у детектива?

"Підозри у зраді – лише 10% від усіх моїх замовлень, – зізнався слідчий. – І приблизно 70% відсотків підозр підтверджується. Година моєї роботи коштує 30 доларів. Найшвидше справу про подружню невірність я розкрив за чотири години."

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Зараз детективи вже не клацають фотоапаратами з кущів, а просто шукають інформацію в інтернеті.

"Найчастіше справа закінчується консультацією. А іноді – перевіркою на поліграфі. Але це, звісно, крайній захід. Хоча якщо людина хоче довести свою правоту й невинуватість, вона піде й на це. Але як після такого будуть розвиватися стосунки пари – інше питання. А от метод стеження я застосовую дуже рідко. Наразі достатньо просто вміти користуватися соцмережами. І підозрювані самі все розкажуть. Головне – вміти запитувати".-похизувався вміннями детектив.

"Знай.ua" розповідав про те, що популярна співачка Оля Полякова заявила, що для розвитку українського шоу-бізнесу потрібно заборонити в'їзд до країни російським виконавцям. Так, Полякова думає, що на вітчизняній естраді існує величезний дефіцит артистів. Порада Олі про те, як з цим боротися, була опублікована в одному з українських журналів. "Послухайте, у нас же 40-мільйонна країна, як Франція. І величезний дефіцит артистів. Не вистачає образу жінки-плакси, жінки з досвідом, чоловіків-виконавців дуже сильно не вистачає! Тому потрібні молоді та голодні, які готові робити хороший контент. Головне - якомога довше не пускати до нас російських виконавців, і все стане на свої місця", - стверджує Полякова