"Від імені всього народу Росії, заявляємо тобі, Трамп: ми ненавидимо тебе, ми ненавидимо твою політику, так як ти ненавидиш свій народ. Ти приймаєш наших перебіжчиків, зрадників батьківщини, ведеш плітки на весь світ. Далі так тривати не може...", – заявила одна з активісток в ролику, який опублікований на YouTube-каналі організації

Пенсіонерки висловили невдоволення тим, що глава Білого дому "підігнав військові кораблі до берегів Сирії і продовжує вбивати народ цієї країни".

"Ми тобі цього не дозволимо. Ми переможемо. Ми зневажаємо тебе, твою політику і всіх собак твоїх, яких ти втягуєш і які також, як і ти, громлять весь світ", – заявила спікер.

В кінці відео члени організації розривають прапор США.

Як повідомлялося раніше, президент США Дональд Трамп заявив, що має намір найближчим часом прийняти серйозне рішення щодо Сирії. Журналістам він розповів, що досить скоро він з сенатом прийме це рішення. Про це повідомляє інформаційний портал Reuters.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше надходили повідомлення про 500 постраждалих від хімічної атаки в Сирії.

Сирійська група допомоги зібрала свідчення, згідно з якими у минулу суботу в результаті передбачуваної хімічної атаки на місто Дума в Сирії загинули щонайменше 60 осіб, а понад тисячі отримали травми різної тяжкості.

Лікарі і свідки події відзначають одні і ті ж симптоми. Вони стверджують, що у потерпілих були симптоми отруєння. Крім того, надходили повідомлення про запах газу хлору.

Зараз президентом Америки Дональдом Трампом і західними союзниками обговорюються можливі військові дії, які можуть бути спрямовані проти президента Сирії Бальшара Асада. Саме його режим на даний момент підозрюється у хімічній атаці.
Раніше Трамп настійно закликав Росію приготуватися до ракетних ударів по їх авіабазі в Сирії.