Вікторія Боня не так часто радувала своїх шанувальників, знімаючись у купальниках або бікіні. Звичайно, такі фото відразу ж стають одними з найбільш популярних в її блозі, збираючи величезну кількість лайків, адже тіло у зірки справді чудове! Адже ведуча явно дуже ретельно стежить за своєю фігурою, регулярно займаючись спортом, танцями і дотримуючись особливої дієтичного режиму харчування — вже не перший рік Вікторія воліє сироїдіння та вживає багато фруктів.

Дивіться відео про життя Вікторії Боні.

Результати в наявності — тіло Боні дивно підтягнуте, струнке і неймовірно сексуальна.

Тепер знаменитість вирішила піти далі і погодилася на фото в стилі ню. Днями в її блозі з'явився знімок, на якому вона зображена абсолютно голою! Вершина гори в Монако, вид на Лазурний берег і оголена Вікторія, прикриває пікантні місця, — нічого позбавленого!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо також, нещодавно скандальна російська телеведуча та співачка Ольга Бузова знялася у відвертій фотосесії для популярного чоловічого видання Playboy. Фото телезірки помістили на обкладинку весняного номера.

Напівоголена Бузова позувала тільки в шовкових трусах і підтяжках Chanel, які прикривають її груди. На плечі співачки накинули строгий піджак, а в якості додаткового аксесуара співачка вибрала чорний кашкет.

На своїй сторінці в Instagram Ольга заявила, що ці зйомки для Playboy далеко не перші, а вже треті за рахунком, однак саме останнє участь у фотосесії стало особливим.

Все тому, що крім пікантних фото співачка дала вилила душу в інтерв'ю легендарного журналу. Знаменитість зізналася, що ось вже два роки не веде інтимне життя. За словами самої Ольги, після розлучення з футболістом Дмитром Тарасовим вона все ще мріє зустріти справжню любов.

Однак незабаром особисте життя Ольги може знову наповниться яскравими фарбами. Виявилося, що телеканал ТНТ, на якому глядачі спостерігають у різних амплуа Бузову вже протягом 13 років, зважився на створення абсолютно нового проекту. Головною героїнею в жіночій версії проекту "Холостяк" стане Ольга Бузова.