Популярна суперблондинка української естради Ольга Полякова в одному з недавніх інтерв'ю розповіла про існуючі в шоу-бізнесі сексуальні домагання. Про це повідомляє журнал "Новий час".

Полякова розповіла, що навіть український шоу-бізнес не уникнув домогателів у своїх лавах, які в свій час намагалися розпустити в її сторону руки. Робив спроби чіплятися до неї один продюсер.

Ольга зауважує, що домагання в її житті мають не поодинокий характер і відбувалися багато разів за її життя. Проте один випадок їй запам'ятався особливо.

"Пристають, звичайно, і в моєму житті це було багато разів. Навіть один дуже відомий продюсер намагався посадити мене до себе на коліна. Я була проти і тому, до речі, не потрапила в одну дуже популярну жіночу групу", - відверто розповідає Полякова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ольга не стала називати прізвище цієї людини, чиї вчинки описала, ні назва групи, лише уточнила, що вона складалася з трьох учасниць. Але найжахливішим вона вважає навіть не хтиві погляди або наміри розпустити руки або посадити на коліна. Проблема полягає, на думку жінки, у відношенні інших.

Наше суспільство не сприймає всерйоз жертв сексуального домагательства і навіть насильства. Багато хто до цих пір вважають доречною позицію того, що жертва сама провокує на злочин проти честі і гідності. А говорити вголос про те, що тебе хтось домагався, вважає суперблондинка, боляче і неможливо. А від цього стає огидно.

Полякова закликає звернути увагу на інтерв'ю з українськими продюсерами, які прямим текстом кажуть: "хочеш бути зіркою – будь готова". Дівчина вважає жахливим і несправедливим ставлення, коли тому, хто домагається, нічого за це не буде.

Оля Полякова - "Королева ночі". Вечір прем'єр з Катериною Осадчою

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", Полякова придумала новий план і зібралася зачистити український шоу-бізнес. Співачка впевнена, що розвитку української естради допоможе повна заборона на в'їзд на територію країни російським виконавцям.