У центрі Києва розгорівся скандал через жінку, яка зізналася в любові до президента Росії Володимира Путіна

Про це повідомляє Politeka.

Інцидент стався в київському Маріїнському парку, де люди зібралися, щоб вшанувати пам’ять радянського генерала Ватутіна.

У парк прийшли представники націоналістичного руху, які вирішили перешкодити покладанню квітів до монументу. У них зав’язалася суперечка з пенсіонеркою, яка відверто заявила, що підтримує президента Росії Володимира Путіна.

Відео конфлікту з’явилося на YouTube.

Зокрема, жінка висловила впевненість в тому, що Крим належить Росії. Також вона назвала Путіна “найрозумнішим”.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

При цьому вона дозволила собі кілька антиукраїнських заяв. Наприклад, звинуватила Україну в бойових діях на Донбасі і похвалила ватажка місцевих бойовиків.

“Ви самі напали на Донбас, а Захарченко – красень“, – сказала жінка.

Після того, як пенсіонерці запропонували виїхати жити до Росії, вона заявила, що їй добре в Україні.

Інтернет-користувачів обурили заяви жінки.

“Респект хлопцю, нерви у нього залізні”, “Коли вони вже повиздихають, “любителі Путіна”, – пишуть юзери в коментарях.

Варто відзначити, що на XI Київському форумі безпеки, що Арсен Аваков розповів про напрацювання МВС щодо впливу російського агресора на інформаційне поле України.

Міністерство внутрішніх справ України найближчим часом має намір опублікувати відповідні компрометуючі дані, які були отримані в результаті тісної роботи з компаніями інтернет-технологій та партнерами з ЄС і США.

"Зовсім недавно була створена робоча група Міністерства внутрішніх справ було порушено кримінальну справу. Я думаю, що найближчим часом ми покажемо суспільству, співпрацюючи з киберполицией всіх наших партнерів, європейських і американських, із Facebook, Twitter, Google, Microsoft, ту мережу міжнародного негативного впливу агресора, яку він здійснює на нашому інформаційному полі", - повідомляє Аваков.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ході свого виступу також зазначив, що на даний момент слід зробити все можливе для того, щоб припинити агресивні способи нападу на Україну. В тому числі і на її медійний простір. Він назвав це одночасно завданням і викликом для нашого суспільства.

Раніше передові компанії в області інтернет-технологій домовилися про спільну роботу з міністерством для запобігання поширення терористичних фотографій і відео на своїх ресурсах. Серед них Facebook, Microsoft, Twitter і YouTube.

XI Київський безпековий форум - день другий: про що говорили

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що найманець Путіна невчасно висунувся із засідки і потрапив на гачок.