Зірки обдарували чарівністю всі знаки Зодіаку. Комусь дісталося зовсім небагато, а хтось отримав колосальний запас вродженої харизми. Давайте розглянемо, в чому полягає чарівність кожного знака, і хто в цьому досяг успіху більше за інших.

12 місце – Діва

Діви часто захоплюються пошуком недоліків у собі та навколишньому світі. Їм складно розслабитися і розкритися. Що не дивно, адже навколо занадто багато недосконалого.

11 місце – Риби

Небесні світила наділили Риб незбагненним загадковим шармом і дивним самовладанням. Але деякі бачать в цьому лише байдужість.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

10 місце – Козеріг

Козероги підкорюють оточуючих магнетизмом інтелекту. Їх знання і досягнення не можуть не вражати. До думки Козерогів завжди прислухаються, як до найправильнішого і найраціональнішого.

9 місце – Телець

Небесні світила наділили Тільця привабливою зовнішністю, м'яким голосом і природною грацією. З таким набором легко бути привабливим.

8 місце – Стрілець

Зірки в рівній мірі забезпечили Стрільців природною харизмою, жагою до пригод і егоїзмом. Представники зимового вогняного знаку не соромляться яскраво себе подавати.

7 місце – Рак

Раки наділені чарівністю скромності. Вони завжди готові уважно вислухати, щиро поспівчувати і подбати про близьких.

6 місце – Овен

Для того, хто сумує або знаходиться в депресії сила позитивної енергії Овна немов магніт. І представникам весняного вогняного знаку не в тягар нею ділитися.

5 місце – Водолії

Найдоброзичливіші представники зодіакального пантеону. Комунікабельність Водолія – безвідмовна зброя в завоюванні розташування людей.

4 місце – Лев

Кому можна нічого не робити і при цьому полонити всіх оточуючих? Звичайно ж Левам. Вони цілком пронизані чарівністю – і зовнішній вигляд і внутрішній світ.

3 місце – Скорпіон

Під магнетичний вплив Скорпіонів потрапляє кожен. Причому навіть всупереч волі. Таємничий флер огортає представників цього знака.

2 місце – Близнюки

Визнані майстри в мистецтві чарівності. Приємна усмішка, добрий гумор, живий вогник в очах – лише частина безумовної чарівності цього сузір'я. Причому з роками їх шарм тільки посилюється.

1 місце – Терези

Не тільки чарівна плавність, приємна манера говорити, і відкритий погляд поставили Терези на лідируючу позицію в списку чарівних знаків Зодіаку.

Дивіться сюжет про гороскоп