Власник іномарки Mercedes-Benz S63 AMG вирішив провести ремонт автомобіля і здав його в сервіс. Незабаром водій виклав у Мережу "забавне" відео, на якому співробітники бешкетували з його машиною. Про це повідомляють ЗМІ.

З опису не ясно, планове ТО це чи ремонт, але процедура тривала 11 хвилин, а далі механіки вирішили з'їздити за морозивом. Вартість обслуговування склала 700 дол.

Нагадаємо, українці мають можливість не те що дешевше купити, а взагалі "отримати в подарунок" автомобіль з європейською реєстрацією. Однак є певні умови.

Державний майданчик OpenMarket почав роздавати конфісковані автомобілі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зокрема, на своєму сайті держпідприємство виставило для ознайомлення відразу три таких лота - німецькі іномарки BMW 320 1996 року випуску, Volkswagen Passat 1991 року і Mercedes-Benz Е 220 1996 року випуску. Однак просто так отримати їх не можна.

Ті, хто хочуть стати власниками таких машин, повинні розмитнити їх за власний рахунок. Розмитнення повинно відбуватися згідно з усіма нормами і правилами цієї процедури в тому числі з уплатою мита та інших податків.

Крім того, щоб вирішити проблему автомобілів з еврономерами, влада пішла на компромісний варіант.

Також, в 2017 році українці ввезли майже 60 тис. б/у автомобілів з інших країн, що приблизно втричі більше, ніж рік тому.

Не дивно, що внутрішні перепродажі б/у легкових авто істотно знизилися. Адже машина, яка їздила по закордонним дорогах, часто має кращий технічний стан і більший залишковий ресурс, ніж аналогічна, яка їздила по нашим так сказати напрямкам, щедро усіяним брудом, дорожньою сіллю з піском, ямами, горбами та іншими неприємностями.

Українці купують автомобілі у Західній Європі у автодилерів, на ринках або по приватним оголошенням. Розпродажі лізингових або прокатних авто, страхових після ДТП "забирають на себе" місцеві великі дилери.

Дивіться сюжет про подію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", в Мережі розкрили головні таємниці Volkswagen.