Скандально відома американська Періс Хілтон вразила шанувальників своїм вбранням, який став причиною показу усіх принад одночасно.

Вся справа в тому, що на Щорічну фешн-премію в Лос-Анджелесі знаменитість прийшла в чорному вечірньому платті, відверте декольте якого плавно перетікає в розріз знизу.

На світський захід, присвячений моді, Періс Хілтон надягла таке плаття, яке порушило головне правило елегантності. Правило говорить, що в вечірньому вбранні потрібно відкривати або верх або низ.

На цьому провали Періс не закінчилися: сукня намагалося показати всі принади дівчини, тому Хілтон постійно стежила за тим, в якій позі їй позувати для журналістів. Однак приховати всі достоїнства так і не вдалося.

Багато шанувальників помітили, що плаття, вибране Хілтон, було не таке погане. Справа в тому, що знаменитість постійно вибирала вбрання з різним декором, але в цьому вона змогла встояти, навіть не одягла велика кількість аксесуарів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але як би не намагалася співачка, все рівно в цьому образі допустила кричущу помилку – знаменитість під чорне плаття наділа червоні атласні туфлі човники.

Раніше, знаменита американська співачка і актриса Періс Хілтон зробила спільне фото з моделлю Ратаковски. Зірки виглядали розкішно у вечірніх сукнях з пікантним декольте.

Знаменитості зустрілися на церемонії Fashion Los Angeles Awards, яка четвертий рік поспіль проходить у США. Організатором світського заходу було видання Daily.

Як повідомляв портал "Знай.uа", наменитая американська актриса і спадкоємиця мережі готелів Hilton Hotels Періс Хілтон разом зі своїм нареченим, актором і моделлю українського походження Кріс Зілка провели минулий вікенд в Україні.

Пара прибула на церемонію відкриття реконструйованого Grand Hotel, яка відбулася 31 березня. В рамках світського заходу Періс поспілкувалася з телеведучою Катериною Осадчою і розповіла, як проходить підготовка до її весілля.