Гелікоптер з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном на три години "загубився" в Варзобській ущелині. Про це повідомляє Sputnik Таджикистан.

Інцидент стався ще 28 березня, однак про нього стало відомо лише зараз. Глава держави прямував на святкування Навруза в Пенджикент, однак не прибув на місце в намічений час. З'ясувалося, що пілот прийняв рішення зробити незаплановану посадку через погані метеорологічні умови.

Журналіст видання Джумхурія, який виявився свідком цього, розповів, що посадочний майданчик знаходився в неглибокій ямі, призначеній для обслуговування дороги.

"На околиці цього майданчика були два невеликих старих будиночка з глини і дощок, які досі служать притулком для дорожніх робітників. Місцеві жителі швидко зібралися навколо гелікоптеру, одна жінка принесла заблукали гостям пшеничний корж і чайник гарячого чаю", - розповів він.

Через кілька годин Рахмон продовжив свій шлях на автомобілі голови Варзобського району.

Емомалі Рахмон щасливо доїхав до Пенджикенту, де його радісно зустрічали і привітали з Наврузом.


Лише через 2 тижні влада Таджикистану повідомили, що вертоліт президента через погодні умови "заблукав" в небі на три години.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", літак російського президента Володимира Путіна по дорозі з Москви до Гамбурга "заблукав". Урядовий літак на шляху на самміт G20 раптово змінив курс, оминаючи повітряний простір Польщі. Борт Путіна пролетів над Фінляндією та Швецією.

Раніше Путін безперешкодно літав над країнами, що входять до НАТО, але чому цього разу він полетів за таким довгим маршрутом, залишається загадкою.