Зарубіжні актори все більш відкрито заявляють про свою орієнтацію і не бояться осуду, на відміну від нашого шоу-бізнесу. Камінг-аути в США і Європі вже давно не новина, але найвідоміші геї у світі свого часу вразили фанатів відвертим зізнанням.

Джим Парсонс став улюбленим героєм популярного серіалу "Теорія великого вибуху". Там він зіграв дивакуватого фізика-теоретика і свої визнанням у 2012 році шокував фанатів серіалу. Він більше 10 років приховував серйозні стосунки з чоловіком, а в 2017 році пара узаконила свої стосунки.

Ніл Патрік Харріс запам'ятався багатьом як бабій і ловелас Барні Стінсон. Цей образ до нього приклеївся після серіалу "Як я зустрів вашу маму". Тому визнання актора в 2006 році шокувала шанувальників, адже в сіткомі він просто зводить у культ сексуальне спілкування з різними жінками, знову і знову вигадуючи нові способи зваблювання.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У 2006 році на романтичній хвилі захоплення своїм коханим він зважився на визнання. А пізніше він став її чоловіком.

Ендрю Скотт полюбився жінкам після ролі харизматичного здодея Моріарті в "Шерлока". Офіційного камінг-ауту ірландський актор не робив, а правда спливла зовсім випадково. Він заявив про свою орієнтацію в одному з інтерв'ю і зробив це ніби між іншим.

Крістіан Нэйрн став широко відомим після ролі добродушного прості слуги Старков Ходора в "Грі престолів". Шанувальники не могли повірити, що цей брутальний хлопець виявиться геєм. Однак сам Крістіан запевняє, що його орієнтація ніколи не була таємницею.

"Коли мова йде про гей-спільнотах, мова йде і про мене. Я ніколи не приховував, що гей, просто ніхто не питав про це", - зізнається актор.

Метт Бомер, відомий по ролі в серіалі "Білий комірець" зважився на відверте визнання в 2012 році. Тоді він зі сцени подякував за підтримку свого чоловіка Саймона Холу і їх трьох дітей.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.иа" відомий виконавець виніс на публіку факти нетрадиційної орієнтації своєї сім'ї.