Провінція Альберта була збентежена дивним видовищем в небі. Місцевій жительці вдалося зняти дивне явище природи на відео.

Страхітливе видовище, схоже на гігантську хвилю, з'явилося над днями в небі над провінцією Альберта в Канаді. Величезна хмара нетипово рухалося і буквально пронеслася по горизонту, чим налякала багатьох людей.

Очевидці розповідали, що хмара неймовірних розмірів, якої ще не бачили в даній місцевості, з'явилася в небі над тихим містечком. Гігантська хмара пронеслося по горизонту буквально як морська хвиля.

Однієї з місцевих мешканок вдалося зняти це природне явище на відео. Ролик пізніше був опублікований на Youtube-каналі Caters Clips. Само собою, неймовірне видовище здивувало і інтернет-користувачів.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Після того, як ця небесна хвиля прокотилася по території, почався снігопад. Очевидці розповідають, що це нагадувало сцену з якогось фільму про кінець світу. Більш релігійні жителі сказали, що це небо обрушується на землю.

Після того, як хмари "впали" на мирне містечко, прокотившись по ньому, вони тут же зникли. А їм на зміну прийшов снігопад. Дивний стихійний феномен чимось нагадував хвилю цунамі.

Нагадаємо, що вчені змогли пояснити, чому НЛО не помічають звичайні люди. Виявилося, що прибульці можуть приймати зовсім інший вигляд. А відкидає зняті на відео факти наявності інопланетного життя людство тому, що вже звикла і не має наміру приймати і змінювати інший образ життя на Землі. Не варто також заперечувати того факту, що насправді інопланетні жителі можуть мати зовсім іншу різновид природи і змінюватися, беручи наприклад, вигляд темної матерії.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.иа" на території Мексики на відео потрапив НЛО, який залетів у житловий двір. Зараз загадковим об'єктом займаються уфологи. Чоловік помітив непізнаний об'єкт у повітрі, проте коли він почав його знімати, він розчинився в повітрі. У Мексиці досить часто відбуваються подібні випадки. Однак на цей раз чоловік запевняє, що йому не здалося. Інших свідків події немає.