Малюнки відомого українського художника і ілюстратора Станіслава Сенчука прикрасила обкладинку травневого номера всесвітньо популярного глянцевого видання British Vogue. Також в грудневому випуску журналу вийшов матеріал з його роботою.



Про це в п'ятницю, 13 квітня, повідомляється на сторінці Instagram видання.



Відзначається, що раніше, в грудневому випуску журналу British Vogue, також вийшов матеріал з ілюстрацією Сенчука.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що сканально відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз в Сполучених Штатах активно готується стати матір'ю вдруге, з'явилася на обкладинці відомого глянцю. Вона також випустила кліп для Російської Федерації.

В ЗМІ наполегливо поширюється інформація, що батьком майбутньої дитини Світлани Лободи є фронтмен всесвітньо відомої німецької рок-групи Тілль Ліндеманн. Сама співачка не підтверджує цю інформацію, але і спростовувати не поспішає. У мережі розгулюють фото і відео, де Лобода і Ліндеманн разом відвідують різні заходи, і їхню поведінку вкрай важко назвати дружньою.

Батьки співачки теж поки не знайомі з батьком майбутнього онука. “Світлана старалася, щоб дізналися про вагітність як можна пізніше. Але вже зараз термін великий. Ми щасливі, так і дочка давно хотіла ще одну дитину. Внучка Євангеліна – їй скоро буде 7 років – у нас вже є, тепер хочемо онука! Батька майбутнього малюка вона нам поки не представила, але будь-який вибір дочки я схвалюю!", - сказав журналістам батько співачки.

Ми також писали про те, в якій клініці Світлана Лобода зібралася ставати матір'ю вдруге: яку клініку вибрала співачка і у скільки обійдеться задоволення народжувати в Сполучених Штатах. Нещодавно артистка показала, як виглядає розкішна вілла в Лос-Анджелесі, в якій вона готується стати мамою вдруге.