Сьогодні, 14 квітня, рівно два роки, як Володимир Гройсман став прем’єр-міністром і очолив Кабмін

Про це повідомляє Politeka.

Користувачі мережі вже відзначили рік прем’єрства Гройсмана жартівливими постами в мережі. З досягнень українці виділили збільшення мінімальної зарплати, яку, втім, багато хто розцінив як "подачку".

Крім того, під "роздачу" потрапив і його звіт про виконану роботу за рік. Українців повеселили висловлювання Гройсмана про спілкування з богом і пропозиція розплатитися за газ Юлією Тимошенко.

Також Тимошенко дісталося від Гройсмана, коли прем’єр її "проголосив" її "матір’ю корупції, економічної слабкості і популізму".

Запам’яталася українцям і словесна перепалка між Гройсманом та віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубко. Нагадаємо, причиною конфлікту стало звернення нардепа Олега Мусія щодо пожежі у Львові.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тоді Зубко, почувши питання, з подивом відповів: "Дав доручення ГСЧС. До чого тут я?". Гройсман на це стримуватися не став і обматюкав свого зама: "Вимкни мікрофон. Ти ще раз так скажеш, я тебе вижену на*** звідси".

Пізніше Гройсман публічно вибачився перед Зубко, і конфлікт було залагоджено.

Також в мережі бурхливо обговорювали електронні декларації чиновників і їх матеріальний стан.

Ще користувачі писали про дивні пости прем’єр-міністра в соціальних мережах. Багато інтернет-висловлювання спантеличили українців.

Не пройшли повз соцмереж і проїзд "зайцем" Гройсмана в тролейбусі і як чиновника від дощу ховали під парасолькою.

Варто відзначити, що українські чиновники показали свої електронні декларації. Звичайні українці змогли дізнатися, як змінилося фінансове становище у чиновників і народних депутатів з поданих декларацій за 2017 рік. Те, що ми у них побачили говорить про те, що "вожді стали мільярдерами, їхні соратники і друзі, помічники й родичі – мільйонерами".

Так висловився про результати е-декларування український громадський діяч та політик Микола Томенко на своїй сторінці в Facebook.

За словами Томенка, саме ці негідники нажилися під час кровопролитної трагедії на Майдані чотири роки тому, а тепер демонструють всій країні свої "успіхи в роботі".

"ПРО НЕГІДНИКІВ, які нажилися на "РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ".

СТАЛОСЯ. Вожді стали мільярдерами, їхні соратники і друзі, помічники й родичі - мільйонерами!

І про це вони з радістю та пихою повідомили українському народові у своїх деклараціях. Можна лише уявити скільки незадекларовано?!

Найбільш огидне потішне "опозиційне військо" Порошенка-Гройсмана, яке продовжує 5 рік красти бюджетні кошти разом з ними і делікатно підкритиковує владу.

Чи розуміють вони, що творять? Не знаю...

816 чиновників подали електронні декларації про свої статки

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, хто з українських політиків купив місце на тому світі.