Буквально нещодавно 40-річна зірка серіалу "Дикий ангел" Наталія Орейро була терміново госпіталізована до однієї з американських клінків.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Напередодні свого концерту в Ізраїлі актриса і співачка відчула себе дуже погано і за кілька годин до вильоту звернулася до лікарів. Медики відразу зайнялися здоров'ям Орейро, поставивши їй діагноз "фізичне виснаження" і наказавши як слід відпочити. З'ясувалося, що причиною погіршення стану актриси стали виснажливі тритижневі зйомки в комедії Re Loca, яка повинна вийти на екрани в липні 2018 року.

Природно, Орейро тут же відправилася на лікарняне ліжко, а все її заплановані на найближчий час концерти скасували. Втім, турбуватися за неї не варто: зараз Наталія відчуває себе набагато краще, про що вже повідомила шанувальникам в соцмережах. Також вона зазначила, що беззаперечно виконує поради лікарів, тому що хоче якомога швидше позбутися від проблем зі здоров'ям.

Раджу в цьому брати з Орейро приклад: якщо лікарі кажуть, що пора відпочити - значить, пора відпочити.

Варто відзначити, що раніше американський актор Вілл Феррелл госпіталізований після серйозного ДТП в окрузі Оріндж, штат Каліфорнія.Джип, в якому знаходився комік, ще два пасажири і водій, перекинувся після зіткнення з легковим автомобілем.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами очевидців, жінка, яка супроводжувала актора, отримала важкі травми і стікала кров'ю.

Феррелл і ще двоє постраждалих були доставлені в лікарню. Про стан актора відомостей немає.

На фотографіях з місця події видно, що машина, в якій їхав комік, сильно пом'ята, вибите все скло.

Вілл Феррелл - американський актор, комік, сценарист, продюсер і письменник. Популярність йому принесло шоу "Saturday Night Live".

За сім років роботи на "Saturday Night Live" завдяки своєму таланту і дару перевтілення Феррелл домігся популярності і був єдиним з акторів шоу, який отримав за ці роки номінацію на премію "Еммі".

Після виходу з телешоу він цілком переключився на роботу в кіно, починаючи з 1995 року. Крім того Феррелл був сценаристом таких фільмів як "Зведені брати", "Телеведучий", "Ріккі Боббі".

Вілл Феррелл має зовнішню схожість з барабанщиком Red Hot Chili Peppers Чадом Смітом, за що в жарт вважається його двійником.

Українська акторка Іванна Сахно розповіла, як отримала роль в американському блокбастері

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадкова смерть відомого музиканта збентежила світ.