24-річний Рід Херджо з Медфорда, США, кілька разів жорстоко побив свого вихованця, в результаті чого щеня загинув. Тепер злочинець звинувачується в жорстокому поводженні з тваринами і крадіжці.

Про це повідомляє Metro.

Шахрай вирішив заробити легкі гроші і не придумав нічого кращого, ніж зробити це ціною життя свого 14-тижневого цуценя Атласу. Чоловік зламав собаці лапи і відкрив рахунок на краудфандінговой майданчику GoFundMe, щоб нібито зібрати гроші на ветеринара.

При цьому в "Твіттері" покидьок написав: "Це Атлас. Він спав на задньому сидінні, коли в нас врізався інший автомобіль. Тепер у нього зламані задні лапи і синці по всьому тілу. Після двох операцій він приїхав нарешті додому".

Обман не розкрився б, якби не випадковість: поліція зупинила господаря-нелюда за перевищення швидкості. Той сказав, що везе хвору собаку в лікарню після того, як її збив квадроцикл. Але поліцейські помітили, що у пса травми зовсім іншого роду.

"Після огляду ми зрозуміли, що травми собаки не відповідають травм при ДТП. Існувала ймовірність того, що вона просто була побита", - заявили у поліції.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Поліція провела розслідування, і з'ясувалося, що шкуродер неодноразово бив цуценя. А за допомогою пожертвувань йому вдалося зібрати $ 14 тисяч за місяць. На жаль, Атласу врятувати не вдалося, він помер в лютому. Тепер мерзотник постане перед судом, а ошукані користувачі майданчика GoFundMe, які хотіли врятувати пса, отримають свої гроші назад.

Варто відзначити, що раніше двоє неадекватних мешканців Воронезької області забили молотком собаку породи хаскі, щоб помститися господині тварини.

Жорстока розправа над собакою сталася в березні 2018 року в селі Слобода.

20-річний і 27-річний чоловіки пішли на знайомство в гості.

Хаскі, яка гуляла на вулиці пішла за приятелями і перебувала поблизу, поки компанія випивала. Старший з підозрюваних, неабияк випивши, зловив собаку і кілька разів вдарив її молотком. 20-річний приятель добив поранену тварину. Потім спільники сховали тіло тварини в покинутому будинку.

Підозрюваний зізнався, що таким чином хотів помститися 20-річної господині хаскі за кепкування, образливі жарти і знущання над ним.

За фактом події порушено кримінальну справу. Підозрюваним загрожує до п'яти років позбавлення волі.

В Україні ухвалили закон про кримінальну відповідальність за жорстоке поводження із тваринами.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що цинічний шкуродер не пожалів ні пса, ні бабусю.