Дивовижної адекватності історія сталася в Одесі, де в п'ятницю, 13 квітня, в самому центрі міста пасажира, який не сподобався водієві, просто викинули з салону автобуса.

Як повідомляє портал Рoliteka, інцидент встиг зняти один з пасажирів автобуса.

За словами очевидця, на перетині Рішельєвської та Грецької, водій тролейбуса №7 з бортовим номером 4002 підійшла до пасажира, який виглядав "непрезентабельно" і виволокла його з транспорту.

Залишається невідомим, було чоловікові погано, або він був сильно п'яний, або інвалід. Жінка-водій фактично взяла його за комір і протягла через весь салон тролейбуса. Через передні двері вона спустила пасажира по сходах і кинула на асфальті.

Як все було, дивіться на відео

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що ще один кричущий випадок стався днями в Сумах: тут пасажиру стало погано в тролейбусі. Прохання допомогти проігнорували і водій, і кондуктор. Пасажири викликали "швидку", лікарі якої просили зупинити тролейбус, оскільки ганятися по місту ніхто не буде "і пообіцяли приїхати за 5 хвилин. Як все було, розповів очевидець.

Ми також писали про те, що у вівторок, 10 квітня, на вулиці Єреванській в Солом'янському районі столиці пасажир тролейбуса побився з жінкою - кондуктором, яка вела себе агресивно. Про це розповів учасник інциденту Олександр Краффт в спільноті "Los Solomas / Солом'янський район" мережі Facebook. Пасажир розповів, що виявив кондуктора в неадекватному стані, і до того ж напідпитку.

Дика історія сталася трохи раніше на рейсі Київ-Харків. Представниця київського перевізника двічі вдарила жінку, яка обурювалася затримкою при відправці рейсу. Співробітниця "Автолюкса" прийшла розбиратися з розгніваними пасажирками, яким повідомили про затримку транспорту на декілька годин. Ви могли б подумати, що працівниця прийшла заспокоїти людей, а ні: не тільки не заспокоїла, а ще й ударила двічі одну з них. А після пообіцяла викликати правоохоронців.