У США фахівці-уфологи заявляють, що після перегляду відео, яке зняли камери МКС в День космонавтики, вдалося зафіксувати інопланетян.

Так, відомий прихильник існування прибульців Скотт Уорінг припустив, що дві світлі сфери не що інше, як кораблі інопланетян. А те, що вони раптово виявилися конспіролог пояснив тимчасовим збоєм маскування.

Уорінг розповів, що в кінці відео можна розрізнити точку, що переливається різними кольорами, яка до того ж обертається навколо своєї осі, але як тільки вона гасне, поруч запалюється нова. Відразу після цього запис обривається, і Кран стає зеленим.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На думку уфолога, ці події взаємопов'язані. Експерт вважає, що повз МКС пролітав зореліт. Йому довелося зняти маскування, щоб випустити в навколоземний простір дві свої шлюпки, які на деякий час залишаються помітні, але потім теж вмикають маскування.

При цьому Уорінг навіть думки не допускає, що це відблиск на камері або гра світла. Користувачі, однак, налаштовані більш скептично. Їм не вселяє довіри запис, який, на їх думку, не дуже якісний. В іншому випадку вони беззастережно підтримали б експерта.

Нагадаємо, раніше на території Мексики очевидець прямо у дворі власного будинку побачив НЛО. Однак коли чоловік став знімати інопланетний об'єкт на камеру, НЛО раптово розчинився в повітрі.

У Мексиці стався ще один випадок, коли прості люди зафіксували в небі НЛО. Повідомляється, що корабель прибульців прилетів увечері 8 квітня поточного року. Мексиканець, який став єдиним очевидцем інопланетного явища, заявив, що був шокований побаченим.

Місцевим журналістам чоловік розповів:

"Я був у дворі свого будинку, коли мені випадково вдалося побачити неопізнаний літаючий об'єкт. Те, що я зняв на відео реально і не підлягало обробці".

Як повідомляв портал "Знай.uа" провінція Альберта була збентежена дивним видовищем в небі. Місцевій жительці вдалося зняти дивне явище природи на відео. Страхітливе видовище, схоже на гігантську хвилю, з'явилося днями в небі над провінцією Альберта в Канаді. Величезна хмара нетипово рухалася та буквально пронеслася по горизонту, чим налякала багатьох людей.