У п'ятницю, 13 квітня, під російським Череповцем (Вологодська область) сталася моторошна дорожньо-транспортна пригода: на великій швидкості вантажівка протаранила мікроавтобус з пасажирами.

Як повідомляють росЗМІ, в результаті трагедії загинуло 13 осіб, винуватцю аварії вдалося вижити.

"За попередніми даними, померли 13 осіб", - сказав співрозмовник агентства. ЗМІ поки не мають у своєму розпорядженні офіційного підтвердження цієї інформації. Раніше МВС підтвердило загибель семи людей в автокатастрофі. Проводиться перевірка.

Родичів загиблих розмістили в санаторії, де з ними працюватимуть психологи. Як повідомив у своєму Twitter губернатор Вологодської області Олег Кувшинников, водія вантажівки, у якого діагностували легкі пошкодження і забиту рану голови, відправили на амбулаторне лікування.


Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Винуватцем аварії, за попередніми даними, став водій вантажівки. Це встановили слідчі на основі запису з реєстратора. Також стало відомо, що водієм мікроавтобуса був житель Великого Устюга, який займався приватними перевезеннями. У результаті аварії він загинув", - додав Кувшинников.

Уряд Вологодської області оголосило 14 квітня траур у зв'язку із жахливою аварією.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що в штаті Каліфорнія (США) сталася серйозна ДТП, в результаті якого постраждав відомий голлівудський комедіант і актор Уїлл Феррелл.

Ми також писали про те, що голлівудський актор Бред Пітт став винуватцем потрійний аварії.

Інцидент стався в Лос-Фелиз, престижному районі Лос-Анджелеса. 54-річний кіноактор Бред Пітт, який ось уже два роки не може остаточно завершити шлюборозлучний процес з Анджеліною Джолі, втратив пильність, коли їхав на своєму автомобілі Tesla по місту. Автомобіль актора врізався в Nissan, який рухався поруч, а той, у свою чергу, зачепив припаркований Kia.