Не так давно, після численних досліджень вчені дійшли висновку, що інтимному статевому акту можливо знайти заміну. Як відзначають фахівці, чоловіки і жінки замінюють секс різними речами, часом, навіть найнезвичайнішими.

Як з'ясувалося, досвідчені сексологи вирішили провести дослідження спільно з неврологами для з'ясування питання, що відноситься до інтимної сфери. Експерти проаналізували дані, отримані в ході сканування головного мозку людини, за допомогою магнітно-резонансного томографа і визначили, які зони активізуються під час сексу. Про це пише Vladtime.

Крім того, група фахівців в результаті експерименту виявила, що жінки і чоловіки реагують на інтимну близькість зовсім по-різному. У чоловіків активізуються ділянки, що відповідають за систему заохочення і емоції. Саме через це, представники сильної статі замінюють секс спиртним. Жінки ж здатні отримати задоволення від прослуховування музики або занять танцями.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що часом кожен із партнерів спостерігає згасання романтики у відносинах, але це ще не привід шукати яскравих вражень з кимось іншим.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У довгострокових відносинах часто спостерігається скорочення різноманітності в інтимі і зменшення пристрасті. Для того, щоб сексуальне життя не було прісним, потрібно прислухатися до кількох порад і ввести їх в свою повсякденність.

Головне – не перетворювати секс в рутину. Оптимально, коли в парі не бояться експериментувати і пробувати нове. Головне, щоб секс не став одним з обов'язків буденного життя, інакше замість пристрасті партнери будуть відчувати головний біль.

Слід сприймати оргазм, як приємний бонус цікавої розваги, а не самоціль заходу. Як тільки кожен із коханців навчиться отримувати задоволення від процесу, від кожного дотику і поцілунку, тільки тоді настане справжня пристрасть і гармонія в ліжку. Плануючи провести більшу частину життя з людиною, варто радіти кожній хвилині, проведеній наодинці.