У Києві на Подолі, на перехресті вулиць Кирилівської та Хвойки сталася жахлива аварія.

Відомо, що водій легковика КІА сильно перевищив швидкість та не зміг впоратися з керуванням входячи в поворот. Про це повідомляють столичні ЗМІ.

Так, спочатку авто викинуло на тротуар, де воно врізалося у зупинку громадського транспорту - на щастя, людей там зранку не було. А далі машину підкинуло в повітря, вона врізалася в дерево, під час чого майже втратила колеса, а потім пролетіла близько п'яти метрів і вже зупинилася у другому дереві.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами свідків цих дивовижних піруетів, водій та пасажир швидко вибралися з понівеченого автомобіля та намагалися втекти з місця події. Проте поліцейським, які вже мали прикмети втікачів, досить швидко вдалося їх затримати. Обидва з травмами різного ступеня тяжкості та з явними ознаками алкогольного сп'яніння були доставлені в лікарню.

Нагадаємо, раніше 40-річна зірка серіалу "Дикий ангел" Наталія Орейро була терміново госпіталізована в одну з американських клінік. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Напередодні свого концерту в Ізраїлі акторка та співачка відчула себе дуже погано і за кілька годин до вильоту звернулася до лікарів. Медики відразу зайнялися здоров'ям Орейро, поставивши їй діагноз "фізичне виснаження" і наказавши як слід відпочити. З'ясувалося, що причиною погіршення стану актриси стали виснажливі тритижневі зйомки в комедії Re Loca, яка повинна вийти на екрани в липні 2018 року.

Природно, Орейро тут же відправилася на лікарняне ліжко, а всі її заплановані концерти на найближчий час скасували. Втім, турбуватися за неї не варто: зараз Наталя відчуває себе набагато краще, про що вже повідомила шанувальникам у соцмережах. Також вона зазначила, що беззаперечно виконує поради лікарів, тому що хоче якомога швидше позбутися від проблем зі здоров'ям.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у п'ятницю, 13 квітня, під російським Череповцем (Вологодська область) сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода: на великій швидкості вантажівка протаранила мікроавтобус з пасажирами. Як повідомляють росЗМІ, в результаті трагедії загинуло 13 осіб, винуватцю аварії вдалося вижити.