NASA опублікувало знімок, на якому зображено полярне сяйво і світанок над Південним полюсом Землі.

Як зазначається, знімок зробив астронавт Річки Арнольдз борту МКС.

"Світанок вторгається на вечірку полярного сяйва над Південним полюсом", - написав він.



Полярне сяйво є наслідком зіткнення заряджених часток сонячного вітру з верхніми шарами атмосфери Землі. Як правило, подібне явище спостерігається в полярних регіонах планети.

Нагадуємо, що раніше Відомий американський астронавт Базз Олдрін спільно зі своїми товаришами пройшов перевірку на детекторі брехні, щоб довести, що їм дійсно вдалося побачити у відкритому космосі прибульців. Групу космонавтів протестували за допомогою новітніх технологій. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Інститут биоакустической біології в Олбані, штат Огайо, провів комплексний комп'ютерний аналіз достовірності слів астронавтів, які запевняють громадськість, що на Місяці і у відкритому космосі зіткнулися із справжніми інопланетянами.

У дослідженні взяли участь Базз Олдрін, Альфред Меррілл Уорден, Едгар Мітчелл і Гордон Купер.
Під час своєї місії на Місяць у 1969 році астронавти зіткнулися з представниками інопланетних рас, однак не всі скептики повірили словами космонавтів.


Нагадаємо, не так давно британські вчені озвучили сенсаційну заяву про те, що одне з самих таємничих споруд у світі побудували не люди.

Як з'ясувалося, на рівнині Солсбері, де знаходиться Стоунхендж, виявлені камені, оброблені за кілька мільйонів років до неолітичної доби.

Раніше інформаційний портал "Знай.иа" розповідав також про те, що відправка перших груп землян на Марс буде передбачати колонізацію "червоної планети", проте їх повернення на Землю поки що не передбачається.

Про це Сергій Якимів – уродженець Житомира, випускник Київського політеху, який потрапив до списку 100 претендентів на перший політ людини на Марс у рамках проекту Mars One.