У найближчі вихідні, 14 і 15 квітня, стихія вирішила залишити українців в спокої і подарувати два дні весняного сонячного відпочинку.

На своїй сторінці в Facebook Український гідрометцентр повідомляє про те, сьогодні в Україні очікується погода без опадів, лише в західних областях місцями невеликий дощ з грозами.

Вітер буде переважно південно-східний, 5-10 м / с. Температура 14-19 градусів тепла в західних регіонах. В Одеській і Миколаївській температура підніметься до 20-24 тепла. У Києві буде тепло 17-19, вночі температура опуститься до 4-6 градусів з позначкою плюс.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що синоптики розповіли, якої погоди доводиться чекати на наступному тижні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Ми також писали про 10 звичок, які допоможуть кожному жителю великого міста зміцнити здоров'я і захистити власний організм від негативного впливу мегаполісів. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), до 2050 року більше 70% населення світу буде жити в містах. Благополуччя кожної людини багато в чому залежить від способу життя, який вона веде. Фахівці виділяють 10 простих звичок, які покращать ваше самопочуття і навіть допоможуть продовжити життя.

Медики настійно рекомендують спати від 7 до 9 годин на день, але при напруженому графіку роботи часто про міцний і здоровий сон доводиться тільки мріяти. Що ж робити, якщо ви не виспалися, а попереду ще цілий робочий день? Декілька порад як залишатися активним і бадьорим - скористайтеся ними, щоб начальник не застав вас під час сну за робочим столом.

Безсоння робить людину дурною, причому в максимально короткі терміни. Китайські вчені стверджують, що всього два тижні недосипання призводять до значного зниження когнітивних здібностей: по суті, ви дурнієте кожного разу, коли лягаєте пізніше 12 ночі. Нейробіологи вже давно довели, що хронічне безсоння веде до появи постійної втоми, депресії і стресу. Тепер же вдалося з'ясувати і ще один негативний фактор нестачі сну.