Скандально відома екс-дружина футболіста Дмитра Тарасова і колишня учасниця безсмертного "Дому-2", а нині вельми популярна співачка, ведуча й Instagram-діва Ольга Бузова показалася шанувальникам в одязі, який вони ж їй і піднесли.



У подарунок мадам отримала набір спідньої білизни, що складається з мініатюрного бюстгалтера і мікроскопічних стрінгів. Оля приміряла білизну і виклала в мережу відеоролик, де продемонструвала, як це все добро виглядає на ній.



До речі, в ролику також можна побачити Філіпа Кіркорова. Схоже, артист і зірка "Дому-2" працюють над спільним проектом. Можливо, це буде фотосесія або кліп. Шанувальники припускають, що Бузова стане героїнею відео на пісню Кіркорова "Колір настрою синій".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ольга Бузова - Live


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що на сторінку в Instagram Ольга Бузова часто виставляє відверті фото, оголюючи свій плоский живіт, або використовуючи обтягуючі речі, що підкреслюють пікантні місця її тіла. Фоловерам здалося дивним те, що Ольга знялася в рожевій вільній сукні. В області живота Ольги деякі особистості розгледіли опуклість, яка може означати, що Бузова зрозуміла, що вагітна, а тепер намагається це явно приховати.

Ми також писали про те, що не менше скандальний російський композитор і співак Юрій Лоза розніс в пух і прах ведучу і співачку Ольгу Бузову. Він заявив, що всі ідеї, висунуті дівчиною, належать її піарникам. Ольга Бузова в останні роки намагається з усіх сил закріпитися на телебаченні і не сходити з перших шпальт новин будь-якими способами. Вона постійно анонсує створення нових проектів. Причому в абсолютно різних сферах і періодично влаштовує істерики, щоб про неї не забували.

Батько Бузової виклав в соціальні мережі "голі" дитячі фото, від яких ніяково стало навіть самій Ользі, хоча особливим почуттям соромливості мадам не відрізнялася ніколи.