Під Липецьком, Росія, сьогодні, 14 квітня зазнав аварії легкомоторний літак, пілот і пасажир загинули. Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на джерело в екстрених службах.

Повідомляється, що легкомоторний літак здійснював несанкціонований політ. Пілот не зміг катапультуватися або зробити аварійну посадку.

"Літак попередньо здійснював несанкціонований політ. На зльоті у нього виникли технічні труднощі. Пілот не зміг здійснити аварійну посадку. Літак розбився при зіткненні з землею", – розповів співрозмовник агентства.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

За його даними, пілот і пасажир, що знаходилися на борту літака загинули.

Інцидент стався в півтора кілометрах від населеного пункту Шаршки. На місце виїхали екстрені служби.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"у середу, 11 квітня, впав військовий літак у провінції Бліда, недалеко від аеропорту міста Буфарик, Алжир. Повідомляється, що, щонайменше, загинули 200 людей.

За попередніми даними, в результаті падіння літака загинули понад 200 солдатів Національної народної армії, зараз точну кількість жертв встановлють.

До того ж з'ясувалося, що розбився російський транспортний літак Іл-76 або Іл-78, обидві моделі перебувають на обліку флоту ВВС Алжиру.

Нагадаємо, в Калінінградській області, Росія в акваторії Балтійського моря зазнав аварії військовий вертоліт під час навчально-тренувального польоту. Зв'язок з вертольотом КА-29, імовірно належав міністерству оборони Росії, зникла напередодні ввечері.

Зазначимо, під Белградом, Сербія в середу, 11 квітня зазнав аварії військово-навчальний літак. Обидва пілоти катапультувалися, один з них загинув, другий у важкому стані.

Повідомляється, що аварія сталася близько 9:50 ранку. Обом пілотам вдалося катапультуватися, проте один з них загинув. Другий у важкому стані госпіталізований.

"Знай.uа" також повідомляв, що в межах міста Хабаровськ, Росія на території військової частини впав вертоліт. Вертоліт Мі-8 був цивільним і належав авіакомпанії "Схід". Після удару об землю вертоліт загорівся. Ані пілот, ані пасажири врятуватися не змогли.