У своєму пості на Facebook Макаревич написав:
«Я весь час думав: це збіговисько холуїв-інтелектуалів хоч раз - ну просто з різноманітності - запропонують закон, який починається зі слова« дозволити »? Або тільки «заборонити», «обмежити», «заблокувати?»


Рок-музикант також зазначив, що настав той момент і «якийсь розумник» запропонував дозволити виробляти товари США без згоди власника авторських прав.


"Ну слава Богу! Невже не приймуть? »- коментує Макаревич.


Нагадаємо, що відповідний законопроект до російського парламенту вніс спікер В'ячеслав Володін і лідери чотирьох фракцій Держдуми. Документ є відповіддю Росії «на недружні і неконструктивні дії США, а також введення антиросійських санкцій».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще


Макаревич раніше в такій різкій формі не критикував Держдуму.

Як передавала Politeka, знаменитий рок-музикант різко оцінив державну пропаганду, яка промиває мізки звичайним росіянам. Макаревич вважає, що пропаганда в РФ нагадує принцип дії 25-го кадру, який «перетворює людей в злісних дебілів».
Таку думку музикант висловив на своїй сторінці в Facebook. Лідера групи «Машина часу» на такі думки наштовхнуло відвідування США. Він порівняв життя в Америці та Росії.

Російський артист також написав:
«Якихось три роки не був у Америці. І вперше вразило - наскільки вони спокійніше, веселіше і добріше нас. Це не вони стали краще - вони не стали краще. Це з нами відбувається щось жахливе».

Нагадаємо, що відомий російський музикант зізнався, що робив все, що було в його силах, щоб не допустити трагедії: ворожнечі і війни між росіянами і українцями. Мільйони російських громадян нікого не вбивали і не мають ніякого відношення до агресії, яку ініціює Москва.