Скандально відома співачка Маша Распутіна завжди намагалася зайвий раз не говорити про старшу доньку.

32-річна Лідія Єрмакова час від часу змушена лежати в психіатричній клініці. В ефірі шоу Лєри Кудрявцевої "Секрет на мільйон" артистка розповіла про трагедію всього її життя.

Маша Распутіна зізналася, старша дочка Ліда, це біль, постійна, як зубний біль.

У дочки можуть бути якісь голоси, якісь галюцинації. Коли співачка забирає її до себе, перший час вона нічого, а потім починає "з'їжджати»".

У минулому році помер біологічний батько молодої жінки, Володимир Єрмаков, який довгий час налаштовував мати проти неї. 73-річний продюсер помер у себе в квартирі від епілепсії восени минулого року.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Мені все завжди говорили: "Та кинь ти цього козла!". Його всі козлом називали. Він здох як собака. <...> Просто йому недодали якихось 100 доларів, він з піною у рота впав і відкинув ковзани. <...> Він вселяв дочки, що я така-сяка. На її хворі мізки — ще й це! Він сам понівечив свою дочку", — згадує співачка.

Після його смерті дочка Ліда увійшла в число спадкоємців чотирикімнатної квартири на околиці Москви.

Мама, яка в свій час позбавила дочка подарованої їй квартири, вважає, що все має бути за законом і допомагає їй у боротьбі за спадщину. Ситуація ускладнюється тим, що батько виписав Ліду з квартири, поки вона перебувала на лікуванні.

У другому шлюбі у Распутіної народилася дівчинка Маша Захарова, зараз їй 17 років.

"Я кажу своїй молодшій донці: "Не дивись, що Ліда принесла твоєї мами стільки горя, а пожалій її як людину, поглянь на неї з боку". Тим більше що зараз вона фактично стала хворою людиною, у неї порушився гормональний фон, вона стала одужувати", — розповідала вона раніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа", шанувальники Алли Борисівни пильно стежать за її зоряної сім'єю і надають розголосу навіть ті моменти, які сама співачка не поспішає афішувати.

Так, в одній з груп, присвяченій Пугачової, її фанати опублікували знімок, на якому Примадонна позує з Лізою і Гаррі.

Більшість фанатів відзначили чудове схожість з Примадонною як її старшої доньки Христини, так і молодшої спадкоємиці в зірковому сімействі. Не обійшлося і без приємних відгуків про зовнішність Алли Борисівни.

І поки всі захоплювалися сімейним фото з дитячого свята Клави, окремі передплатники відзначили, що з Єлизаветою Максимівною щось не те.