Пожежа в районі аеропорту розпочався в Харкові вдень 14 квітня - горіла суха трава на великій площі.

Про це повідомив Ігор Лупандін, помічник начальника ГУ ДСНС в Харківській області. За його словами, загальна площа пожежі склала 400 квадратних метрів.

В даний час відбувається гасіння даної пожежі. Стовп диму від нього був такої висоти, що його бачили жителі прилеглих харківських районів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На початку 2018 року в Казахстані в автобусі стався пожежа з масовими жертвами: відео

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" стихія в Індії призвела до пошкодження Тадж-Махала. Цей всесвітньо відомий архітектурний пам'ятник постраждав від ураганного вітру.

В результаті, звалилися чотириметрові стовпи біля входу в один з мінаретів індійського архітектурного пам'ятника. На щастя, ніхто з відвідувачів не був травмований в ході цього інциденту. Це щасливий збіг обставин, так як за добу Тадж-Махал відвідує близько дванадцяти тисяч туристів. Фахівці відзначають, що в останні роки цей пам'ятник архітектури сильно постраждав із-за несприятливих екологічних умов у регіоні.

Побудований Тадж-Махал був ще в 17 столітті. В даний час місцеві індійські власті роблять зусилля по відновленню цього дивовижно красивого архітектурного пам'ятника.