Після того, як Олексій Панін закликав Максима Галкіна зробити камінг-аут, російські ЗМІ знаходять все нові підстави, щоб довести нетрадиційну орієнтацію гумориста. На цей раз в мережі з'явилася інформація про коханця чоловіка Примадонни.

Нещодавно пройшов ювілейний вечір Володимира Винокура. На заході були присутні багато зірок російського шоу-бізнесу та колеги по цеху артиста. Прийшов і Максим Галкін, якому тут же "приписали" роман з Сергієм Дроботенко, хоча гумористи просто чемно привіталися.

На думку деяких видань, артисти ретельно приховують свої відносини і на людях роблять вигляд, що доводяться один одному просто колегами. Насправді ж вони планують переїхати разом на Кіпр: Максим Галкін вже отримав громадянство і вклав у нерухомість острова майже три мільйони доларів. Нагадаємо, що, за чутками, Галкін і Пугачова купили квартиру в Лімассолі і отримали громадянство Кіпру, як і їхні неповнолітні діти.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Пугачова і Галкін готують втечу з Росії. Російська Примадонна Алла Пугачова і її чоловік Максим Галкін давно купили нерухомість на острові Кіпр, а днями отримали кіпрське громадянство.

Адвокат Пугачової Семен Погосян, який оформляв угоду покупки квартири у місті Лімасол, розповів, навіщо насправді співачка і її чоловік придбали житло в теплій країні. За словами адвоката, вони купили квартиру ще в травні 2017 року. Основною метою цієї покупки було одержання громадянства на Кіпрі.

Крім самих Галкіна і Пугачової, громадянами Кіпру стануть також і їхні діти: близнюки Гаррі і Ліза. Крім громадянства Пугачову привабили пільги, які надаються на Кіпрі для іноземних інвесторів, наприклад явне зниження податків.

"Це не того рівня люди, щоб просто мріяти про будинок на Кіпрі. Вони обзавелися тут нерухомістю виключно за можливість громадянства, плюс із-за можливості відвідувати понад 150 країн без візи. І, звичайно ж, на Кіпрі передбачені великі пільги для інвесторів. В тому числі і за податками", – розкрив всі карти Погосян.