За прогнозами Гідрометцентру, в найближчі дні разом з дощами в Україну прийде зниження температури. Про це повідомляє український Гідрометцентр, передає Сьогодні.

Протягом найближчих п'яти днів температура повітря в усіх регіонах країни знизиться. Новий циклон з Європи принесе дощі, "прихопивши" з собою холодний фронт і вітри з півночі.

Так, 15 квітня, у неділю по всій країні ще прогнозують суху погоду, трохи потеплішає, на один-два градуси (найтепліше буде на Західній Україні – вдень до +25), на півночі, півдні та у центрі країни до +19, на сході до +17 тепла.

16 квітня, в понеділок дощі доберуться до Харківської, Луганської та Донецької областей. В решті частини країни без опадів. Температура повітря по всій Україні залишиться приблизно такою ж, як і в неділю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

17 квітня, у вівторок дощі повернуться на західну Україну, зачепивши і деякі регіони центральних областей країни. Температура повітря збережеться на колишньому рівні. На півдні і сході навіть трохи потеплішає – на 1-2 градуси.

А вже 18 квітня, в середу прогнозують похолодання на всій території України. Дощі змістяться на схід країни, умовно розділивши Україну по Дніпру: на захід від Дніпра прогнозують сухо і сонячно, на схід – дощі, які також "захоплять" Херсонську, Миколаївську, Одеську та Кіровоградську області. Разом з цим температура повітря знизиться на кілька градусів і по всій Україні повітря прогріється не вище +18. На півдні до +19 тепла.

У четвер, 19 квітня, похолоднішає ще на 1-2 градуси. Дощі все також будуть поливати схід України. А температура там опуститься до +16. На решті території буде також до +16-18 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа"після затяжної зими і десятків стихійних витівок весняне тепло українці сприймали як манну небесну, але погода вирішила, що занадто розслаблятися не потрібно. Снігу, звичайно, вже не буде, а ось накрити міста грозами - чому б і ні?

Так, Український гідрометцентр з'ясував, чого доводиться чекати в найближчий тиждень.