Усі країни НАТО одностайно підтримують Україну, її територіальну цілісність та суверенітет. Члени Альянсу не мають сумнівів щодо того, що саме Росія та її поплічники відповідальні за ескалацію ситуації на Донбасі.

Про це заявила віце-прем'єр з питань євроінтеграції та євроатлантичної співпраці Іванна Климпуш-Цинцадзе у Facebook.

Читайте також: Петербуржці вийшли на протест через обстріли Авдіївки

Як зазначила вона, в Брюсселі відбулося засідання Комісії Україна-НАТО на рівні постійних представників в Альянсі через нещодавнє загострення в Авдіївці.

За словами Климпуш-Цинцадзе, союзники підтвердили, що скасування антиросійських санкцій неможливе, оскільки Мінські домовленості, які є єдиним шляхом вирішення конфлікту, не виконуються.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"З огляду на це НАТО продовжить політичний тиск на Росію", - наголосила вона.

Вчора у зв'язку з недавнім загостренням у Авдіївці відбулося засідання Комісії Україна-НАТО на рівні постійних...

Posted by Ivanna Klympush-Tsintsadze on Wednesday, 8 February 2017

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", загострення конфлікту на Донбасі розпочалося 29 січня, коли бойовики почали обстрілювати Авдіївку.

Через обстріли місто залишилося без електрики, води та опалення. Були пошкоджені та зруйновані сотні житлових будинків.

У результаті конфлікту загинули щонайменше 10 українських бійців та мирні жителі Авдіївки.

5 лютого фахівці відновили електропостачання до міста. Зараз з усіх регіонів України до Авдіївки надсилають гуманітарну допомогу.