На кадрах, опублікованих на сайті британської газети Daily Star, видно, що з поверхні Землі плавно піднімається об'єкт, який випромінює яскраве світло блакитного кольору. Набравши висоту, космічне тіло починає плавний рух вправо, а потім миттєво зникає.

При сповільненому відтворенні видно, що перед тим, як остаточно зникнути, непізнаний об'єкт різко виявляється в лівій стороні кадру.

Оцініть дивовижне відео:

Відомо, що в коментарях розгорілася суперечка на тему того, що американські військові відпрацьовують в Зоні 51 якісь надсекретні технології, які могли отримати від інопланетних цивілізацій. Правда, знайшлися і ті, хто припустив, що на кадрах не літаюча тарілка прибульців, а всього лише звичайний вертоліт.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ця штука зразок машини з фільму "Назад в майбутнє"", - зауважив інший користувач.

Нагадаємо, що Зона 51 - закрита військова база в штаті Невада. За чутками, на цьому об'єкті проводяться різні таємні експерименти. Секретна Зона 51 пов'язана з численними теоріями змови. У масовій американській культурі ця база також пов'язана з вивченням НЛО.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що група дослідників з Вашингтонського університету під керівництвом Томаса Куїнна з'ясувала, чому в тісних подвійних зоряних системах рідко виявляються планети, - пише Укрінформ.

Вчені моделювали поведінку систем, обмежившись лише такими, у яких період обороту зірок навколо загального центру мас не перевищує десяти земних діб. Фахівцям вдалося встановити: причина того, що в подвійних зоряних системах мало планет, полягає в наявності зони нестійкості.

Планета не може перебувати ближче певної відстані від свого подвійного сонця. За цією межею неможливо існування стійкої орбіти, і екзопланета, що потрапила в зону нестабільності, отримавши гравітаційний "стусан", просто відлітає в космічний простір.