Всесвітньо відома американська співачка Бейонсе, котра минулого літа народила двійнят і стала багатодітною мамою, гучно і труімфально повернулася на сцену.

Вона стала першою темношкірою виконавицею - хедлайнером легендарного фестивалю Coachella.

Прихильники вважають, що таке яскраве шоу можна окремо називати Бейчелла. Бейонсе змінила кілька епатажних вбрань і навіть, імовірно, колір нігтиків. Вона виступила зі своїм чоловіком Jay-Z, сестрою Соланж та колишніми колегами з Destiny's Child.

The Daily Mail охрестив цей перфоменс Бей "високооктановим", а в якийсь момент костюм зірки не витримав, і їй довелося притримувати його рукою.

Під час виступу колеги під сценою танцювала з усіх ніг Ріанна, Адель же не стрималася від енергійних рухів, дивлячи виступ колеги в прямій трансляції.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що відомий репер Джей Зі вперше за довгий час у відвертому інтерв'ю розповів про свої стосунки з дружиною Бейонсе. Джей Зі і Бейонсе разом з 2002 року. За цей час всесвітньо відома пара пережила не один сімейний криза. Спочатку прихильники музикантів лише здогадувалися про це тільки зі слів пісень артистів, однак у листопаді минулого року в інтерв'ю виданню The New York Times Джей Зи сам зізнався в зради коханій дружині.Їх відносини з Бейонсе дійсно були на межі розлучення. Однак парі з величезними зусиллями вдалося врятувати свій шлюб. У свіжому інтерв'ю Девіду Леттерману репер зізнався, що відновити стосунки їм допомогли довгі роки терапії. У минулому році Джей Зі і Бейонсе знову стали батьками. У пари народилися близнюки і здається, подружжя знову щасливе.