Новий південнокорейський смартфон-флагман Samsung Galaxy Note 9 отримав кодове ім'я "Корона" (Crown). Неофіційні джерела повідомляють, що таким чином виробник підкреслює переваги нового апарату в порівнянні з іншими представниками лінійки дев'ятого покоління Galaxy, висуваючи його на найвищу сходинку.

Видання Pocket-lint повідомило, що Samsung Galaxy Note 9 навряд чи з'явиться в продажу до літа 2018 року. Найімовірніше, це станеться у вересні цього року, перед презентацією Apple, як це було в 2017. Діагональ дисплея (Super AMOLED) - цілих 6,38 дюйма з співвідношенням сторін 18,5:9 і вигинами з боків. Корпус отримає захист від води за протоколом IP 68.

Очікується, що смартфон буде працювати під управлінням процесора 9810 (в США і Китаї - Snapdragon 845). Об'єм оперативної та вбудованої пам'яті, відповідно, 6 ГБ і 128 ГБ. Модулі камер, напевно, будуть такими ж, як і в Galaxy S9 +, складаючи конкуренцію iPhone X в якості зйомки.

Поки точно невідомо, де саме буде розташований сканер відбитків пальців. Раніше в мережі ходили чутки, що новинка отримає сканер, встроенній в сам екран. Новий корейський флагман, очікувано, отримає більш ємний акумулятор - 4000 мач.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що південнокорейська компанія Samsung представила на домашньому ринку нову модель Galaxy J2 Pro. Повідомляється, що смартфон створений для студентів, які намагаються уникнути розсіювання уваги через інтернету.

J2 Pro виглядає як звичайний бюджетник: дозволяє дзвонити, писати повідомлення і знімати на вбудовану камеру. Однак у J2 Pro немає модулів для підтримки 2G або 3G, а також відсутня можливість підключення до мереж Wi-Fi.

Крім цього, апарат володіє 5-дюймовим дисплеєм Super AMOLED з роздільною здатністю qHD, працює на базі чотирьохядерного процесора з тактовою частотою 1.4 GHz, має 1,5 ГБ оперативної пам'яті та накопичувач на 16 Гб (розширюється за допомогою SD-слота).