Популярна співачка Ріанна поділилася екставагантними знімками на своїй сторінці Instagram. Барбадоська зірка позувала у напівпрозорому, але досить дивному вбранні.

30-річна артистка похизувалась відвертим вбранням незрозумілого крою, яке виготовлене з напівпрозорої тканини і показує груди співачки. Шанувальники співачки жартома назвали цей костюм "шторою з вікна".

Свій шокуючий одяг Ріанна доповнила гігантськими замшевими ботфортами, дизайнером яких є Гленн Мартенс.

Знімки шанувальники співачки оцінили і за 12 годин назбирали більше двох мільйонів лайків.

Як відгукуються фани про образ, будь-яка інша зірка в подібному вбранні миттєво потрапила б до переліку зірок, у яких почуття смаку і стилю відсутні, проте для Ріанни такий стиль - це норма.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Ріанна опублікувала в Instagram дуже отровенную фотографію, на якій вона позує топлес, прикриваючи груди руками. Таким чином Ріанна привернула увагу до своєї нової колекції косметики компанії «FENTY». Окремі косметичні засоби бренду раніше визнали кращим винаходом року. «Літо прийшло з моєю новою колекцією #BEACHPLEASE «, — прокоментувала фото з недавнього часу авторка б'юті-бренду FENTY. Фолловери розсипалися в комплимнтах: «Ти богиня! Я вражена. Зачаровує!», «Ми любимо тебе, легенда!», «Така мила і прекрасна. Ти — саме натхнення»

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще