Популярний американський співак Джастін Бібер відвідав вечірку легендарного фестивалю «Коачелла», на яку він прийшов зі своїм другом Патріком Шварценеггером (сином Арнольда Шварценеггера).

На заході також був чоловік, який перебував під впливом наркотиків. Як пише «TMZ», він несподівано схопив за горло першу-ліпшу дівчину. Поруч стояв Бібер, намагаючись заступиться за жертву, він попросив відпустити дівчину. Однак у відповідь чоловік тільки обматюкав співака. Джастін не розгубився: він ударив кривдника по обличчю, а потім притиснув до стіни, тим самим звільнивши дівчину.Журналісти видання уточнюють, що трохи пізніше чоловіка затримала поліція. Він пішов недалеко від місця проведення вечірки, де накинувся на автомобіль, в якому, як він вважав, перебував Джастін Бібер – стукав по машині і вигукував ім'я співака.
Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що відома американська співачка Селена Гомес занурюється в дизайн кросівок. Як з'ясувалося, 29 березня, співачка представила свою першу колаборацію як амбасадора популярного спортивного бренду Puma. Лаконічні, повністю білі кросівки лінійки Phenom Lux, мають золоті акценти і знімний браслет на нозі. Найкраще носити з парою нових прозорих шкарпеток Puma — аксесуарів, які також розробила Селену.