Популярна українська співачка і акторка Даша Астаф'єва знову порадувала фанатів незвичайною фотосесією.

У кадрах артистка позує в облягаючому "космічному" костюмі на одному з київських дахів. Знімки Астаф'єва показала на особистій сторінці в Instagram.

Шанувальники артистки відзначили, що вона схудла і це їй дуже личить."Приголомшлива фігура", "Круто схудли і прийшли в форму", - пишуть захоплені передплатники Даші.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що одна з найсексуальніших артисток України Даша Астаф'єва поділилася ніжною фотографією в ліжку. Знімок співачка опублікувала на сторінці Instagram. Здається, серце артистки вже давно зайняте іншим.Зовсім недавно 32-річна Даша Астаф'єва на своїй офіційній сторінці в Instagram опублікувала постільну фотографію і показала шанувальникам, з ким прокидається вранці. На знімку солістка популярної жіночої групи «NikitA» з закритими глазамим лежить, обіймаючи милого котика— пса по кличці Чичико.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще