27-річна Раніта Вільямс з Луїзіани, США, була застрелена бойфрендом під час прямої трансляції в "Фейсбуці". 36-річний Джонатан Робінсон убив коханку прямо на очах її друзів і близьких.

Про це повідомляє Mirror.

На відео чути, як Джонатан вимагає від Раніти вибачень, а потім заявляє: "Ти хочеш стати знаменитою? Я зроблю тебе знаменитої", — і відкриває вогонь. Що стало причиною конфлікту пари, невідомо.

Відомо, що вбивством коханки чоловік не обмежився — він забарикадувався в її будинку, спробував відстрілюватися від поліцейських і навіть поранив одного з них. Після того, як злочинець здався, медики спробували допомогти Раните і відвезли її в лікарню, але дівчина незабаром померла.

And the Slay Takes Off Now! 🤫💞 #HelloNewYork! S/O to Shakeia Williams for my Hair! Installed by #ToodieRozay❗️#Pinky!💖

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Posted by Rannita Williams on Thursday, 22 March 2018
Зараз Джонатан Робінсон заарештований за підозрою у вбивстві другого ступеня і володіння вогнепальною зброєю.

Раніше, 14 квітня в Основ'янському районі Харкова чоловік жорстоко вбив продавця продуктового магазину. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Згідно з інформацією, в магазині стався доонфликт між продавщицею і покупцем, у результаті якого чоловік напав на жінку.

"Під час сварки зловмисник схопив скляну пляшку, якої завдав жінці декілька ударів. Чоловік заволодів грошима з каси в сумі близько 600 грн, після чого залишив місце події", — повідомили в поліції.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві в середу вночі, 11 квітня, на вулиці Російської біля будинку виявили труп чоловіка. Про це повідомляє інформагентство Інформатор.

Поки невідомо, що стало причиною смерті чоловіка. Виклик швидкої допомоги надійшов близько 02:30.

Труп виявили перехожі – хлопець і дівчина. За словами очевидців, чоловікові на вигляд 25-27 років. Коли вони підійшли, то не виявили ознак життя і викликали "швидку". Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть. На тілі чоловіка не виявили зовнішніх пошкоджень.