У львівській обласній дитячій клінічній лікарні Охматдит проводять службове розслідування за фактом прийому лікарем пацієнтів в стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомила головний лікар лікарні Мар'яна Возниця у себе в Facebook.

"На жаль, серед медичної спільноти є люди, які безвідповідально і байдуже трактують свою роботу. Одна людина поставила під сумнів і під загрозу багато надважливих речей миттєво", - зазначила вона.

Вона подякувала батькам, які поінформували про інцидент. Про нетверезого лікаря вперше повідомили батьки однієї з пацієнток, вони прийшли на огляд в неділю, 15 квітня.

Варто відзначити, що раніше гучний скандал, котрий днями спалахнув у Київській обласній дитячій лікарні, докотився навіть до МОЗ: чоловік привів на огляд доньку, а замість фахівця його зустрів хірург, котрий напередодні добряче хильнув зайвого.

Подробиці інциденту та кадри із закладу оприлюднив у своєму Facebook директор інтернату сімейного типу Володимир Родиков:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"У молодшої Анастасії заболів живіт, блювота, температура. Привезли в Київську обласну дитячу лікарню в м.Боярка. А там святкують по повній - відзначають старий новий рік. Хірург лика не в'яже. П'яний в драбадан. Йому мовляв не симптоми потрібні, а йому бачте потрібно встановити контакт з дитиною. Тварюки ... Сказав, якщо не буде іншого лікаря, то викликаю поліцію", - згадує він.

На це відреагувала міністр охорони здоров'я Уляна Супрун: вона пообіцяла, що найближчим часом зателефонує цьому лікарю, аби з'ясувати всі обставини.

Українці впевнені: такі медики – пряма загроза не тільки здоров'ю, а й життю пацієнтів. Натякають також, що подібні випадки, на жаль, не рідкість у нашій країні – нетверезих лікарів помічали неодноразово, тому слід покарати хоча б одного, аби інші усвідомлювали свою відповідальність.

Разом з тим слід відзначити, що в українській столиці в парку Кіото пролунали вибухи. Стало відомо, що чоловік напідпитку, "боєць" АТО, кинув гранату у перехожих. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

По коментарям стає зрозуміло, що дана інформація розділила користувачів мережі на два табори.

У младшей Анастасии заболел живот, рвота, температура.Привезли в Киев.обл.детскую больницу в г.Боярка.А там празднуют по полной -отмечают ст.нов.год..Хирург лыка не вяжет.Пьяный в драбадан..Ему мол не симптомы нужны, а ему видите ли нужно установить контакт с ребенком..твари..((.Сказал, если не будет другого врача, то вызываю полицию.. Блин, этож детская хирургия..((.. недосмотр и или калека или еще что хуже... ( Хотелось кратко рассказать обо всем ,что и как произошло в киев.обл.детск.больнице, но сильно кратко не вышло,в общем как вышло.. https://youtu.be/2CRjL0Bmrpo )

Posted by Владимир Родиков on Sunday, 14 January 2018
.

Зазначимо, що у парку сталася бійка між перехожим та групою хлопців, які там відпочивали. Один з них – 34-річний уродженець Чернігівської області дістав гранату Ф1 й кинув її під ноги іншим учасникам конфлікту. Від вибуху постраждало дві людини, в тому числі – нападаючий. Другий постраждалий від осколкових поранень – 21-річний мешканець міста Бровари.

Як повідомили у відділі комунікацій поліції Києва, всі учасники бійки, крім двох постраждалих, втекли з місця злочину. Житель Чернігівської області, який кинув гранату, затриманий і перебуває в лікарні під охороною.

Інформацію про його участь в АТО в поліції офіційно не прокоментували, однак повідомили, що раніше зловмисник був судимий за незаконний обіг наркотиків.

В Одесі на виклик патрульних прибули п'яні лікарі швидкої

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що п'яний водій влаштував справжній погром в центрі Києва.