Сили АТО знищили стару позицію бойовиків під назвою "Фурункул", в результаті чого сторона ворога зазнала втрат.

Про це повідомив волонтер Юрій Мисягін на своїй сторінці в Facebok.

Крім того він розповів, що саме ці позиції бойовиків постійно принсили українським військовим багато проблем попри досягнуті домовленості.

Мисягін розповів, що такі дії українських військових планово готувались та аналізувалась вся інфорація про переміщення на позиціях противника.

"У зоні відповідальності 54-ї бригади і доданих їй батальйонів була зібрана і добре проаналізована вся інформація про противника. ... Була знищена стара (з 2015 року) ворожа позиція "Фурункул". Всі хто воювали на Світлодарській дузі в районі селища Т .. . дуже добре знають цю передову позицію ворога, вона принесла дуже багато неприємностей і горя нам принесла. Також були серйозно пошкоджені, а місцями повністю знищені в мотлох 6 вогневих точок і ВОПов ворога. Також прорідилась жива сила: 2-е 200-х, 3-е 300-х. Дуже велика кількість контужених", - написав волонтер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що у неділю, 15 квітня, бойовики передали тіло загиблого бійця ВСУ. Військовий зник безвісті 8 квітня під час виконання бойових завдань на лінії розмежування сторін.

У повідомленні сказано, що силами пошукової групи "Евакуація 200" тіло загиблого доставлено до місця проведення процедури упізнання і проведення судово-медичної експертизи. Після проведення цих заходів, а також оформлення відповідних документів, тіло загиблого військовослужбовця доставлять до місця поховання.

Нагадаємо, зниклий 29 березня в зоні АТО на Донбасі український військовий знайдений мертвим.

Спікер штабу АТО Олег Сушинський заявив, що після проведення судово-медичної експертизи та процесу впізнання представники гуманітарного проекту Збройних сил України "Евакуація 200" доставили тіло до місця поховання.

Крім того варто відзначити, що за минулу добу, 14 квітня, зафіксовано 52 обстріл українських опорних пунктів - 3 військових отримали поранення.

Крім цього, з гранатометів різних систем вогонь вівся по укріплень сил АТО в районі Авдіївки, Мар'їнки, Кам'янки, Водяного, Лебединського, Талаківка та Шахти "Бутівка", з озброєння БМП - по захисників Новотроїцького та Водяного.

З зенітної установки - поблизу Авдіївки, а з великокаліберних кулеметів - по українських позиціях неподалік Павлопіль, Гнутово, Новотроїцького, Лебединського, Водяного та Шахти "Бутівка".

Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили опорні пункти в районі Авдіївки, Широкіно, Лебединського, Талаківка, Новомихайлівка, Кам'янки і Павлопіль, а поблизу Водяного, Гнутово, Шахти "Бутівка" і Талаківка - вівся снайперський вогонь.

Сюжет речника АТО Олексія Сушинського.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українців попередили про страшну небезпеку в Азовському морі.