26 квітня о 19:00 на Поштовій площі в Києві відбудуться виступи групи ONUKA, Микити Рубченко і оркестру НАОНІ в честь річниці Чорнобильської трагедії.

Про це повідомляє ELLE.

Вперше на великій сцені музиканти зіграють саундтрек до короткометражного фільму "Арка", який був знятий в 2016 році в Чорнобилі під час будівництва захисної арки для зруйнованого 4-го енергоблоку ЧАЕС.

Варто відзначити, що як повідомляють ЗМІ у Києві відбудеться кастинг для нового кліпу української виконавиці ONUKA, режисером якої стане відомий Алан Бадоєв.

Лише минулого тижня фанатів захопив кліп відомого українського кліпмейкера Алана Бадоєва на композицію "Зроби голосніше" Макса Барських. Невгамовний режисер знову береться творити.

Те, що кліпмейкером стане Бадоєв, повідомила сама електро-фолк-група ONUKA. "Разом з Аланом Бадоєвим ми оголошуємо кастинг для участі в зйомці однієї дуже особливої історії! Нас цікавлять харизматичні, вільні духом і тілом, жінки і чоловіки від 18 до 35 років", — почали пошуки на офіційній сторінці групи в Facebook.

Кастинг відбудеться 15 квітня з 15:00 до 17:00 за адресою: Київ, вул. Олександра Довженка, 3 (станція метро "Шулявська"), Танцювальна студія "Тата Арт Ангар", Перший зал. Харизматичні і яскраві, не пропустіть свій шанс!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами групи, від кандидатів вимагається лише акторська гра. Також ONUKA заспокоює учасників кастингу і запевняє, що режисер неодмінно допоможе розкрити талант кожного.

Крім того ONUKA у четвер, 22 березня, презентувала новий альбом під назвою MOZAЇKA. Платівка MOZAЇKA стала другим повноформатним альбомом колективу. До складу входять десять композицій. Солістка групи ONUKA Ната Жижченко зазначила, що нова робота має два лейтмотиви: ліричний електро-поп, і гостросоціальні техно.

"MOZAЇKA - це історія про низку дивовижних збігів, збігів обставин і символів. Все склалося" - розповіла Ната, додавши також, що нова платівка вийшла дуже незвичайною - як музично, так і за своїм настроєм.

Разом з тим варто додати, що Євген Філатов продюсер груп ONUKA і The Elephants, член журі національного відбору на Євробачення 2018 розповів про допомогe обдарованим землякам.

"Так склалося, що в основному хлопці з мого рідного міста Донецька представляють жанри важкої рок-музики. Перші групи, які відразу приходять мені в голову, - SINOPTIK і Fontaliza. Це трохи інша область, та музика, яка мене зараз цікавить в меншій мірі", - розповів музикант.

Виступ ONUKA & НАОНИ та Євробаченні.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Onuka спуститься в метро та покаже, на що здатна.