У понеділок, 16 квітня, в Лисичанську Луганської області в результаті ДТП за участю вантажівки і маршрутного таксі постраждали 10 осіб.

Про це повідомляє "Обозреватель".

В ГУ Нацполіції в Луганській області повідомили, що аварія за участю автомобіля "МАЗ" і мікроавтобуса "Рута" сталася близько 12:10 на перехресті вулиць Машинобудівників і Гора Попова.

Після зіткнення маршрутка з'їхала в кювет, а вантажівка, що перевозила кістки, перекинувся і вантаж висипався на дорогу.
В результаті ДТП постраждали 10 осіб, серед них водій маршрутки і пасажир "МАЗу". У трьох постраждалих переломи ребер і ключиці, семеро отримали забої.

Поліція встановлює обставини ДТП.

Варто відзначити, що нещодавно на трасі "Київ-Одеса" сталася жахлива ДТП. Іномарка налетіла на відбійник, розбившись вщент.

За кермом автомобіля була жінка. Вона врізалася у відбійник на високій швидкості. В результаті троє пасажирів отримали тілесні ушкодження. Згодом вони були госпіталізовані.

Хлопчик, який перебував в авто, 2007 року народження, загинув на місці ДТП. Водій відбулася легкими травмами, і не стала лягати в лікарню.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того раніше у Києві на вулиці Довженка водій таксі врізався в інший легковик і спровокував потрійне ДТП. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

За даними, зіткнулися три автомобілі. Попередньо, водій автомобіля Nissan служби таксі Оксі, врізався в Daewoo. У свою чергу Daewoo вдарив автомобіль Peugeot.

В результаті аварії постраждалих немає. Жінка з Daewoo хоч і скаржилася на біль у коліні, але швидку допомогу викликати відмовилася. На місці інциденту працює патрульна поліція. Через події утворилася значна пробка.

А вчора у столиці на перехресті Новокостянтинівській та Вікентія Хвойки двоє юнаків, перебуваючи в автомобілі в нетверезому стані, на високій швидкості врізалися у зупинку громадського транспорту та намагалися сховатися в кущах.

Разом з тим слід відзначити, що близько 6:30 16 квітня в Одесі зіткнулися автобус і вантажівка, у результаті чого постраждали 11 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції.

За даними правоохоронців, водій мікроавтобуса "Мерседес", рухаючись по Кордонній з боку вулиці Малиновського, не надав перевагу в русі вантажному "Мерседесу", який рухався по вулиці Корнюшина.

У результаті зіткнення обидва транспортні засоби перекинулися. За медичною допомогою звернулися 11 осіб. Серед постраждалих 6-річний хлопчик, якого доставили в лікарню з легкими тілесними ушкодженнями.

Зайцева розповіла про момент ДТП

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Арсен Мірзоян влаштував ДТП в прямому ефірі.